به گزارش خبرنگار مهر، رئیس شورای اسلامی شهر اراک ظهر دوشنبه در مراسم افتتاح پروژه مکانیزاسیون تجهیزات خدمات شهری گفت: در حال حاضر مدیریت پسماند از مسائل پیش روی دنیای مدرن است که جوامع بشری بدنبال شیوه های جدید در تغییر الگوی مصرف و تولیداتی که پسماند کمتری دارند هستند.
منوچهر کاظمی افزود: روزانه در شهر اراک 300 تن پسماند شهری تولید و 9 میلیون و 950 هزار و 650 مترمربع رفت و روب صورت می گیرد و 619 نفر در این زمینه فعال هستند.
وی مکانیزه شدن فعالیت و جمع آوری پسماند را از بسیاری جهات مفید خوانده و اظهار داشت: برطرف شدن نگرانی های بهداشتی همچون تجمع آلودگی و میکروب با منشا زباله های کنار خیابان، عدم انتقال بیماری ها به رفتگران به واسطه عدم دخالت دست در جمع آوری زباله و تسریع و بهداشت امور جمع آوری از جمله فواید این طرح است.
کاظمی با اشاره به اینکه این کار برای اولین بار در اراک صورت می گیرد عنوان داشت: قطعا این کار با مشکلات خاص خود روبرو خواهد بود که به مرور شناسایی و حل خواهد شد.
وی ادامه داد: در حال حاضر برای انجام این طرح نیاز به تهیه و نصب سه هزار و 300 سطل زباله است که تعداد یک هزار و 500 عدد آن تهیه و تعدادی نصب شده اند.
کاظمی با بیان اینکه مساعدت مردم در این طرح بسیار مهم است، اضافه کرد: هزینه های این طرح از محل عوارض و درآمدهای مردمی تامین شده و از مردم می خواهیم که در نگهداری آن دقیق و کوشا باشند.
وی گفت: قطعا موفقیت در این طرح نیازمند فرهنگ سازی است که باید رسانه ها و بخصوص صدا و سیما به آن توجه ویژه داشته باشد.
رئیس شورای اسلامی شهر اراک افزود: در مرحله بعد تفکیک زباله از مبدا در دستور کار قرار دارد که اجرای آن نیازمند آموزش به جامعه را دارد.
وی با بیان اینکه در برخی نقاط شهر این طرح عملی شده، اظهار داشت: امیدواریم تا پایان سال این طرح به مرحله اجرا برسد.
وی در پایان گفت: مسئله مهم دیگر ایجاد سلول های بهداشتی است که امید می رود با تامین اعتبار لازم در محل دفن زباله ها راه اندازی شوند.
نظر شما